Laka fietsverzekering

MTHBIKES en LAKA Fietsverzekeringen zijn een samenwerking aangegaan. U kunt nu je fiets bij ons verzekeren.

laka logo link naar site

>> GEBRUIK NU CODE:  “MTHBIKES”  VOOR DE EERSTE 30 DAGEN GRATIS! <<

WAAROM ZOU IK MIJN RACEFIETS VERZEKEREN?

Goede vraag, met een simpel antwoord: een standaard verzekering is voor veel fietsers ontoereikend. Onze fietsverzekering is aangepast naar jouw wensen. Wat voor fietser je ook bent. En wat je behoeftes ook zijn.

5 REDENEN WAAROM JE JOUW FIETS BIJ LAKA WILT VERZEKEREN:

  1. Super snelle schade aangifte, meestal binnen één dag afgehandeld.
  2. €0 eigen risico én geen afschrijving.
  3. Claims worden behandeld door fietsexperts die snappen hoe jouw fiets in elkaar zit.
  4. 100% flexibel: opzeggen en pauzeren wanneer je maar wilt.
  5. Betaal niets vooraf: alle kosten worden aan het eind van de maand eerlijk verdeeld.

JE DEKKING

Bij Laka zijn jij en je fiets verzekerd van een kwalitatieve, complete en kosteneffectieve casco dekking. Of je ketting nu gebroken is of je fiets in het holst van de nacht wordt gestolen: wij zijn er voor je. Je fiets is verzekerd tegen:

DIEFSTAL

Binnen- en buitenshuis.

SCHADE

Door een ongeluk of vandalisme.

VERLIES

Door derden, zoals een vliegmaatschappij of koerier.

IN OF OP JE AUTO

Zodat je zorgeloos nieuwe plekken kunt ontdekken.

OOK IN HET BUITENLAND

Laka’s dekking kent geen grenzen.

THUISBRENGSERVICE

Bij pech brengen we je veilig thuis of repareren we je fiets ter plekke.

 

COLLECTIEVE PRIJZEN: EEN WIN-WIN

Iedere maand een van tevoren vastgestelde maandpremie betalen, zoals bij veel andere verzekeraars? Wij vinden het niet meer van deze tijd. Bij Laka is de hoogte van jouw maandelijkse bijdrage gebaseerd op de claims in het collectief. Wel zo eerlijk.

Dit betekent dat je maandelijkse bijdrage varieert. Maar één ding is zeker: je betaalt nooit meer dan het vastgestelde maximumbedrag. Zijn er in een maand geen claims, dan betaal je helemaal niets.

We laten je iedere maand precies zien hoe jouw bijdrage wordt berekend. Super inzichtelijk, super transparant. Dit is collectief verzekeren bij Laka.

ZO ZIET JOUW DEKKING ERUIT:

DIEFSTAL

Je racefiets is gestolen. Dikke vette pech. Bij Laka zijn je racefiets en accessoires verzekerd tegen diefstal. Waar ter wereld je ook bent. Maak je ergens een korte stop? Zolang je je fiets in het zicht houdt, heb je geen slot nodig.

SCHADE EN VANDALISME

Elke schade aan je racefiets – door een aanrijding, een val of veroorzaakt door een andere plotselinge gebeurtenis – is bij ons gedekt. Want een ongeluk zit soms in een klein hoekje. Maakt iemand opzettelijk je racefiets en/of accessoires kapot? Dan repareren of vervangen we ze meteen.

IN OF OP JE AUTO

Wij dekken je racefiets ook als deze op of in een (afgesloten) auto staat.

WERELDWIJDE DEKKING

Gaan jij en je racefiets op reis? Je fiets(en) en accessoires zijn wereldwijd gedekt tot maar liefst 120 opeenvolgende dagen.

EVENEMENTEN EN RACES

Sportevenementen en wedstrijden zijn inbegrepen in onze dekking. Lees de uitzonderingen als je op professioneel niveau wedstrijden rijdt.

EMERGENCY CASH

We dekken een bedrag van €200,- om je het leven makkelijker te maken na een ongeluk of diefstal. Dat kan een tijdelijke huurfiets zijn of een taxi naar huis als je ergens gestrand bent.

VERLIES

Verliest een vliegtuigmaatschappij, verhuisbedrijf of koerier je racefiets of accessoires? Geen probleem, bij Laka ben je gewoon verzekerd.

THUISBRENGSERVICE

Ooit in de middle of nowhere beland? Wij weten hoe vervelend het is als je niet weet hoe je thuis kan komen. Bij Laka ben je er standaard van verzekerd dat we je veilig thuisbrengen, met of zonder fiets. Kan je fiets ter plekke gerepareerd worden? Dan proberen we ervoor te zorgen dat je meteen weer verder kunt fietsen. Meer informatie over Laka’s thuisbrengservice

DAGELIJKS OPZEGBAAR

Wij begrijpen dat je in de wintermaanden of met een blessure wat minder vaak op de fiets zit. Laka is daarom 100% flexibel: je kan dagelijks opzeggen of je verzekering een paar maanden pauzeren wanneer je maar wilt. Dat is handig!